ContactInloggen
Home
Contact Inloggen

Elke dag gezond en lekker eten!

Bij Daily Fresh Food maken we met aandacht en smaak elke dag gezond en lekker eten voor iedereen die zorg nodig heeft. Want van goed eten geniet je meer, word je beter en blijf je langer gezond, daar zijn we van overtuigd.

Hero image
Hero image

De waarden die aan de basis liggen

Ons werk draait natuurlijk om de dagelijkse operatie en processen die maken dat er elke dag iets goeds wordt geserveerd bij al die organisaties waar we het voor doen. Maar daaronder ligt een stevig fundament van waarden. Voor ons zijn ze een richtlijn, het kompas voor onze koers. En voor onze klanten zijn ze de garantie van betrouwbaar en berekenbaar partnerschap.

Onze waarden

Voor wie doen we het

Doelgroepen
Slider image

Ouderenzorg

Slider image

Ziekenhuis en revalidatie

Slider image

Gehandicaptenzorg

Slider image

Geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg

Goed eten maakt het leven beter

Met bijna 90 jaar ervaring in eten en drinken voor de zorgsector begrijpen we precies waar patiënten, cliënten en bewoners zich goed bij voelen. Zo hebben we ons gespecialiseerd in sous vide maaltijdcomponenten. Deze gastronomische techniek maakt dat we verse ingrediënten kunnen bereiden op een manier die volop voedingswaarde en smaak geeft in persoonlijke combinaties, lang houdbaar en op elke schaal te leveren. Zo is maatwerk voor iedereen binnen handbereik, en zorgen we samen dat het leven smaakt.

Wij tonen gastvrijheid en partnerschap. Ons bestelsysteem geeft iedereen die verantwoordelijk is voor eten en drinken heel eenvoudig alle ruimte voor maatwerk, binnen elk budget. Omdat we inkoop, bereiding en bezorging in eigen hand hebben, komt elke bestelling op tijd en verzorgd op z’n plek. Met kennis, inspiratie en advies over kiezen, bereiden en serveren denken we graag mee.

Partnerschap

Voortdurend zijn we bezig met co-creatie met onze relaties, dit is de basis voor een langdurig partnerschap.

Expertise image