ContactInloggen
Home
Contact Inloggen

Voor wie doen we het

Met veel trots en aandacht bereiden we voedzame maaltijden op maat voor de ouderenzorg, ziekenhuizen, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Voor alle mensen kortom, die wat extra ondersteuning van goed eten kunnen gebruiken, maar daar niet zelf voor kunnen zorgen. En wat hun wensen ook zijn, voor iedereen bieden we verse maaltijdoplossingen die boordevol smaak en voedingswaarde zitten.

Hero image

Ouderenzorg

Gezond en vooral lekker eten levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn van bewoners. Dat begrijpen wij als geen ander. Met onze wortels in de horeca weten we namelijk dat naast het eten zelf, een gastvrije houding en een goede sfeer minstens zo belangrijk zijn. Dus helpen we daar ook bij. Zo kunnen zorgmedewerkers ondanks de hoge werkdruk gepersonaliseerde voeding serveren, met alle denkbare dieetafleidingen.

Single image

Ziekenhuis en revalidatie

Beter worden, dat is natuurlijk het hoofddoel van elke patiënt en tegelijkertijd de ambitie van de ziekenhuizen waar we mee werken. Daar dragen we natuurlijk graag aan bij. Met voortdurende innovaties, processen die precies aansluiten bij de dynamiek van het ziekenhuis en vooral met sous vide bereide maaltijden die aan de hoogste eisen voldoen. Zo zetten we met heel veel kleine verbeteringen samen een grote stap vooruit in het voordeel van gezondheid.

left image
right image

Gehandicaptenzorg

We hebben gezond en lekker eten voor iedereen. Dus hebben we ook een breed assortiment in gemalen voeding, en hebben we bruikbare tips voor een aantrekkelijke en afwisselende presentatie. Verder bieden we met onze eenvoudige bestelmodule elke dag keuze uit drie verschillende menu’s, wat bestellen voor de hele woongroep stukken makkelijker maakt. Bewoners die graag zelf de handen uit de mouwen steken kunnen met onze unieke receptenmodule bovendien vers koken met ondersteuning. Zo gaan gemak en gezelligheid hand in hand.

Single image

Geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg

Natuurlijk, het is uitdagend om met een beperkt budget afwisselende maaltijden te serveren die aan uiteenlopende eisen voldoen. Gelukkig zorgen we er elke dag samen voor dat het kan. We denken mee over een passende menucyclus waarin iedereen iets te kiezen heeft, of het nu gaat om vega, halal of alcoholvrij. En we bezorgen het eten precies zoals dat het best binnen de werkwijze past: vers, convenience of in een combinatie.

Single image

Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Contact image