Daily Fresh Food en derde partijen maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren, de website te optimaliseren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door op de akkoord button te klikken, gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

'Wij ontwikkelen

vitaliteitsoplossingen

op maat.'

 


Wij worden gedreven door onze passie voor eten en drinken. We voelen ons nauw betrokken bij onze regio en de mensen. We zijn resultaatgericht en willen het beste halen uit onszelf, onze producten én de samenwerking met onze klanten.

Ons doel? Bijdragen aan de vitaliteit van onze klanten en samen succesvol zijn.

Wij vinden co-creatie met onze partners belangrijk, van klanten tot leveranciers en van wetenschappers tot foodprofessionals.

Met onze expertises en vitaliteitsoplossingen willen wij het eetmoment het mooiste moment van de dag maken en mensen laten genieten van lekker en gezond eten en drinken.

Vitaliteitsoplossingen

Het delen van kennis begint bij onze eigen mensen. Tijdens de Daily Talks worden onze medewerkers geïnformeerd en geïnspireerd door emeritus hoogleraar Fred Brouns. Deze kennis dragen wij graag over aan al onze klanten.

Wanneer we zien dat een topsporter sneller herstelt door een bepaald voedingspatroon en de juiste voedingsstoffen, passen we dit ook toe in de zorg. Zo kan iemand na een operatie sneller herstellen en zijn oude leventje eerder oppakken. Dit gebeurt altijd in samen-spraak met de klant, hierdoor groeien we samen.


Cliënten en/of patiënten hebben vaak specifieke voedingsbehoefte in relatie tot hun zorgvraag.
Samen met een team van foodprofessionals, voedings- wetenschappers en diëtisten ontwikkelen we vitaliteitsconcepten op maat. Hierin werken we ook nauw samen met specialisten zoals oncologen, geriaters en kinderartsen.
Als Daily Fresh Food zijn we betrokken bij het project ‘better in, better out’. Waarbij patiënten voorafgaand en na de operatie gepersonaliseerde voeding krijgen, hetgeen bijdraagt aan een sneller herstel. Door lekker en gezond te eten zorg je voor een goede weerstand en voorkom je dat je minder snel ziek wordt. Voorkomen is beter dan genezen en bespaart medicijn gebruik.
Visual

Duurzaam ondernemen

Wij hechten waarde aan een duurzame relatie met onze medewerkers, klanten en leveranciers.
Maar ook met het milieu. Door zoveel mogelijk regionale producten aan te bieden, beperken
wij de transportkilometers en daarmee de uitstoot van CO2. Het behalen van de Lean & Green
award bevestigd dit. Voedselverspilling is ook een belangrijk onderdeel van duurzaam
ondernemen. Door menu’s op maat samen te stellen en verpakkingen met optimale hoeveelheid
aan te bieden bij onze klanten, kunnen we samen de voedselverspilling terugdringen.
Als patiënten hun maaltijd naar eigen wens en smaak kunnen kiezen, zullen ze meer eten en
wordt er minder weggegooid. Onze sous vide producten hebben een lange THT waardoor de
kans op derving klein is.