ContactInloggen
Home
Contact Inloggen

Onze waarden

Ons werk draait natuurlijk om de dagelijkse operatie en processen die maken dat er elke dag iets goeds wordt geserveerd bij al die organisaties waar we het voor doen. Maar daaronder ligt een stevig fundament van waarden. Voor ons zijn ze een richtlijn, het kompas voor onze koers. En voor onze klanten zijn ze de garantie van betrouwbaar en berekenbaar partnerschap.

Hero image

Actief betrokken

We denken mee en zetten die gedachten om naar slimme oplossingen.

We bieden ondersteuning waar klanten echt wat aan hebben. Dat gaat verder dan eten en drinken alleen. Zo helpen we bijvoorbeeld ook met opleidingen om te leren werken met nieuwe apparatuur, of met trainingen om kennis te delen over gastvrijheid of hygiëne.

Als het dan wél om eten en drinken gaat zijn we betrokken door maatwerk te bieden en te voorzien in unieke voedingsbehoeften van de bewoner. Maar ook door te ontzorgen en de beste manier van bereiding mee te geven. Better food, better life in de meest ruime zin.

We zijn benaderbaar, toegankelijk en oplossingsgericht. We zijn belangstellend betrokken naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers.
Expertise image
Expertise image

Zien = geloven

We zijn geloofwaardig door wat we vertellen, maar vooral door wat we laten zien.

Show, don’t tell is voor ons een belangrijk principe. Omdat ons werk niet draait om woorden maar daden, is dat wat we laten zien. Zo wekken we vertrouwen.

Ons vak leent zich perfect om letterlijk in beeld te brengen: van grondstoffen, tot onze experts en aantrekkelijk gepresenteerde gerechten waar je trek van krijgt. Maar ook wat duurzaamheid voor ons in de praktijk betekent. We brengen het liever in beeld én laten onze gerechten graag proeven in plaats van er enkel over te schrijven.

Culinair welzijn

Onze aandacht maakt dat het smaakt, en voeding op maat maakt het verschil.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat lekker eten bijdraagt aan vitaliteit, besteden we veel aandacht aan de smaak van ons eten. Die aandacht steken we ook in de presentatie van het eten. Want een mooi opgemaakt bord valt altijd beter in de smaak.

Is smaak dan de enige voorwaarde? Nee. Met maatwerk houden we rekening met verschillende dieetwensen. Ook hiermee maken we het verschil.
Expertise image
Expertise image

Verrassend vooruitstrevend

We kijken voortdurend verder en blijven altijd verrassen.

We zijn niet alleen verrassend vooruitstrevend in het zoeken naar nieuwe producten, maar zoeken ook naar innovatieve oplossingen buiten voeding om. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe toepassingen van sous vide bereiding of trainingen die zorgen voor vernieuwde werkwijzen.

Zo maken we continu het verschil: onze langdurige relaties met klanten houden we fris en goed, en onze keten maken we groener en duurzamer met eigenzinnige keuzes.

Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Contact image