Inloggen
Home
Inloggen

Logistiek medewerker
(C rijbewijs)

Vind je het leuk om bestellingen te sorteren, de vrachtwagen op de juiste manier te beladen en deze op tijd klaar te zetten, zodat je collega meteen de weg op kan om de bestellingen op tijd bij de klant te bezorgen? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega.

Hero image

Wat je gaat doen
Voor deze combi functie ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig sorteren van bestellingen, het efficiënt beladen van de vrachtwagens, vrachtwagens op onze parkeerplaatsen juist te parkeren en het uitvoeren van diverse logistieke werkzaamheden. Met jouw passie voor logistiek en oog voor detail draag je bij aan een vlekkeloos verloop van ons logistieke proces. Je werkt 5 dagen per week van 08:00 uur tot 17:00 uur waarbij de zaterdag een werkdag is.

Wat we van je vragen

• Je hebt een geldig C rijbewijs, geldige chauffeurspas en in het bezit van Code 95
• Je bent proactief
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat je van ons mag verwachten
Er wacht je een afwisselende en uitdagende job binnen een leuk team. Verder mag je uitgaan van:

• Een dienstverband van 40 uur per week
• Een marktconform salaris
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en bedrijfsfitness
• Een stabiele organisatie, met een gezonde groeiambitie
• Korting op onze heerlijke producten
• Een gezellige personeelsvereniging waar je lid van kunt worden

Enthousiast geworden?
Wij willen heel graag met je kennis maken als je jezelf herkent in deze vacature. Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar: werken@dailyfreshfood.nl Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken, werken@dailyfreshfood.nl of telefonisch via 046-423 56 00.

Over Daily Fresh Food
Bij Daily Fresh Food maken we met aandacht en smaak elke dag gezond eten voor iedereen die zorg nodig heeft. Want van goed eten geniet je meer, word je beter en blijf je gezond, daar zijn we van overtuigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Contact image