Daily Fresh Food en derde partijen maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren, de website te optimaliseren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door op de akkoord button te klikken, gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

'Wij zijn toekomst gericht
en hebben oog voor
veranderingen
in de wereld.'

 


Met onze passie voor eten en koken willen wij het genieten van lekker en gezond eten bereikbaar maken voor iedereen, met aandacht en zorg voor mens, dier, milieu en omgeving. 

Samen met medewerkers, leveranciers en kennispartners werken we als één team om die belofte daadwerkelijk waar te maken.

Hoe gaan we dat waarmaken? Door onze verantwoordelijkheid te nemen voor de ecologische en sociale gevolgen van onze bedrijfsvoering. In ons MVO-beleid hebben wij onze ambities, doelstellingen en maatregelen gedefinieerd.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons MVO-beleid. Wij vertellen u hier graag meer over.

Vitaliteitsoplossingen

Het delen van kennis begint bij onze eigen mensen. Tijdens de Daily Talks worden onze medewerkers geïnformeerd en geïnspireerd door emeritus hoogleraar Fred Brouns. Deze kennis dragen wij graag over aan al onze klanten.

Wanneer we zien dat een topsporter sneller herstelt door een bepaald voedingspatroon en de juiste voedingsstoffen, passen we dit ook toe in de zorg. Zo kan iemand na een operatie sneller herstellen en zijn oude leventje eerder oppakken. Dit gebeurt altijd in samen-spraak met de klant, hierdoor groeien we samen.


Cliënten en/of patiënten hebben vaak specifieke voedingsbehoefte in relatie tot hun zorgvraag.
Samen met een team van foodprofessionals, voedings- wetenschappers en diëtisten ontwikkelen we vitaliteitsconcepten op maat. Hierin werken we ook nauw samen met specialisten zoals oncologen, geriaters en kinderartsen.
Als Daily Fresh Food zijn we betrokken bij het project ‘better in, better out’. Waarbij patiënten voorafgaand en na de operatie gepersonaliseerde voeding krijgen, hetgeen bijdraagt aan een sneller herstel. Door lekker en gezond te eten zorg je voor een goede weerstand en voorkom je dat je minder snel ziek wordt. Voorkomen is beter dan genezen en bespaart medicijn gebruik.
Visual

Duurzaam ondernemen

Wij hechten waarde aan een duurzame relatie met onze medewerkers, klanten en leveranciers.
Maar ook met het milieu. Door zoveel mogelijk regionale producten aan te bieden, beperken
wij de transportkilometers en daarmee de uitstoot van CO2. Het behalen van de Lean & Green
award bevestigd dit. Voedselverspilling is ook een belangrijk onderdeel van duurzaam
ondernemen. Door menu’s op maat samen te stellen en verpakkingen met optimale hoeveelheid
aan te bieden bij onze klanten, kunnen we samen de voedselverspilling terugdringen.
Als patiënten hun maaltijd naar eigen wens en smaak kunnen kiezen, zullen ze meer eten en
wordt er minder weggegooid. Onze sous vide producten hebben een lange THT waardoor de
kans op derving klein is.