Daily Fresh Food en derde partijen maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren, de website te optimaliseren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door op de akkoord button te klikken, gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.

Kruiden van PUUR Aroma

In het Limburgse Margraten ligt kruidenkwekerij Puur Aroma. Unieke kruiden, prachtige eetbare bloemen en bijzondere salademixen. Allemaal van biologisch kruidenteler en herborist Frank Radder. Alle kruiden zijn op Biologische wijze geteeld en dragen daarom met trots het Europese Biologische keurmerk en het EKO keurmerk.

Witgoud Asperges uit Noord-Limburg

Witgoud Asperges is dé kwaliteitsasperge vers van onze Noord-Limburgse telers! Deze boterzachte en verrukkelijk verse Witgoud Asperges, geteeld en geselecteerd door de gerenommeerde telers, komen direct van het land. Alleen de beste asperges mogen Witgoud Asperges zijn. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die er zijn; kaarsrecht, uniform van lengte en dikte, met dichte kop en roomwit van kleur.
Visual
Visual

Limousin rundvlees uit Oirsbeek

In het Zuid-Limburge Oirsbeek staat de boerderij van Maurice Pijls, slager bij Daily Fresh Food én hobbyveehouder, waar hij 500 Limousin-runderen houdt. Deze dieren leven heel dicht bij de natuur en krijgen ruwvoer wat op de boerderij verbouwd wordt. Dat proef je aan het vlees! Zowel op de boerderij als bij Daily Fresh Food worden passie voor topkwaliteit, respect voor dieren en ambacht omarmd.

Blanc Bleu rundvlees uit Aubel

In Aubel, net over de Belgische grens, grazen de Blanc Bleu runderen. Een ras dat in het begin van de 19e eeuw ontstaan is in België uit kruisingen tussen lokale veerassen en de Shorthorns of Durhams. Het Blanc Bleu ras heeft een aantal positieve eigenschappen van de Shorthowns geërfd. Dit komt terug in de sierlijke lijn van het ras, de vruchtbaarheid en de diversiteit aan de kleuren blauw, wit en zwart. Het rund is een dikbil; de van nature aanwezige spiermassa wordt door het voer en de omgeving optimaal benut. De runderen verblijven een groot deel van het jaar in de vrije natuur; door de grote bewegingsvrijheid en malse gras, aangevuld met evenwichtige voeding, ontwikkelt het rund zich optimaal.
Visual
Visual

Texels lam

Het Texels lams is een uniek ras in zijn soort: breed in de schouders en heupen waarbij de botten goed bedekt zijn met veel vlees. Het is wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijk hoogwaardige kwaliteit. Mede door de natuurlijke omstandigheden smaakt Texels lam heerlijk mals met een lichte zilte smaak.
 

Regenboogforel uit het Heuvelland

Stromend water is in heuvelachtige gebieden zoals Zuid-Limburg en de Ardennen, het domein van de forel. De regenboogforel is de meest bekende bij de consument en daardoor een topper voor op de menukaart.